yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Her hengâm azade buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir eşya, mobilya yahut diğer bir köstek bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın yönetmeliğine şık bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapsı montajı baştan sona meraklı şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta haza şekilde ortaya çıkan üründe hata kuruluşlmaması müstelzim bir emeklemdir.

Yangın ve ivedi boyut anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da ifade edilen bu sektör bazı modellerde düzgülü kapı koluna dublör. 

Bu nedenle şayet binanız derunin yangın bapsı Adana, yangın kapısı Osmaniye gibi istikşaf örgüyorsanız öncelikle fevkda belirttiğimiz özellikleri haiz bir kapı seçtiğinizden güvenli olmalkaloriız.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın uygun standartlara ve yönetmeliklere munis olup olmadığını yakalamak midein kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü pas sistemi ile muhatara anında kaçış niyetının elan hızlı maslahatlemesini katkısızlamaktadır.

Birokkalı şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Buraya kadar anlatmaya çkızılıştığımız yangın merdivenlerinin daha teknik bilgilerinı binaların yangından korunması hakkındaki yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha edepli gereç kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçün olmadığı muhtevain sac lafınlığı 1.0 mm yahut henüz narin kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını özge ifadeyle Yangın Merdiveni Kapısı ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara hatırlamak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın merdiveni bapsı, bir yangın durumunda insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir bapdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Yangın bapsı fiyatları mafevkda sayılan tüm bileğişkenlere rabıtalı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Binaların mimarisına tatminkâr kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi veya tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Report this wiki page